3 Lectures

Kongresskortet  ger dig tillgång till 3 star lectures:

Hugues Protat

Hugues är en mycket driven och skicklig comedy performer, så det här blir ett mycket underhållande lecture. Men han är samtidigt en av av Europas skickligaste manipulatorer, sleight of hand-artister och scenmagiker, så vi kan räkna med att få lära oss mycket värdefullt inom salongsmagin. Men allt kommer inte att vara lätt att lära sig!

Woody Aragon

Ett lecture om card magic, som inkluderar presentation av helt nytt material, som han aldrig tidigare har lärt ut plus highlights från hans bäst-säljande böcker. Teori om struktur i tricks och shower. Mycket dålig engelska (han säger att han har lärt sig engelska genom att titta på Lennart Greens videor) plus innovativa moves och principer. Och det mesta är lätt att följa, förstå och att göra!

Jahn Gallo

S*it they lost my baggage!  What now!
Enkla lösningar på komplicerade problem! Jahn Gallo har haft en lång internationell artistkarriär som bokstavligen har fört honom runt hela världen! Han har hållit lectures för trollkarlar i många länder inklusive Frankrike, Portugal och Sydafrika. Vi är stolta att äntligen få presentera hans show och lecture för skandinaviska magiker. 

Exclusive Lecture
Fredagen den 2 september kl 19-21 på Magic Centre