Halmstad 
Magic Weekend 

Halmstad Teater 3 september 2022

V​​i flyttar hem!

I 33 år arrangerade vi Magic Weekend, först i Helsingborg och sedan i över 25 år i Lund. Kongressen var en av de främsta i hela världen och den samlade artistlistan kan b​eskrivas som en Who is Who in Magic. 2020 och 2021 tvingades vi ställa in Magic Weekend på grund av pandemin och statens restriktioner för offentliga tillställningar. När vi nu beslutat att återstart​a flyttar vi hem Magic Weekend till vår hemstad Halmstad. Vi skalar även ner kongressen eftersom målgruppen har decimerats genom pandemin och vi skapar nu ett format som är hållbart. Men vi ger inte avkall på artistkvalitén och vi ger fortsatt fokus på gemenskap och socialt utbyte. Vi vill erbjuda en mötesplats för magi-intresserade i alla åldrar, oavsett hur ens magi-intresse ser ut; om man uppträder, trollar i vänkretsen, är samlare, intresserad av magilitteratur eller "bara" älskar att som åskådare njuta av god magi.    

12 oktober, 2021
Birgitta & Gay Ljungberg

Bokning


Bokningen öppnar inom kort.

Figarosalen i Halmstads Teater är en intim teatersalong med 260 platser i en rejält sluttande gradäng. Här sker alla lectures och föreställningar den 3/9. Du får själv välja plats i salongen och den platsen är reserverad för dig under shower samt  seminarier. 

Viktig information innan du börjar din bokning:  
Juniorer (födda 2004-2012) kan köpa rabatterade kongresskort. Barn födda senare än 2012 kan ej delta i kongressen.
  
Kongresskortet är personligt och får ej överlåtas. Vi byter dock gärna namn på deltagaren, utan kostnad, före den 15 august 2022.
  
Avbokning kan ske utan avbokningsavgift och oavsett orsak t.o.m. 2022-07-31. Från 2022-08-01 krävs med läkarintyg styrkt sjukdom för återbetalning av kongressavgift. Om kongressen ställs in av oss (till exempel pga restriktioner) återbetalas 100%, utan avgift.
 
Arrangören förbehåller sig rätten att ändra i programmet.

Kongresskort

Kongresskort
gäller till samtliga aktiviteter den 3/9: 3 Lectures, One Man Show, Parlour Show och Gala Show, stadsvandring samt eftermiddagsfika med kanelbulle.
1450 SEK för vuxna eller 1250 kr för juniorer

Medföljarkort
Kongresskortet är avsett till trollkarlarnas partners, föräldrar och syskon eller till dig som inte vill lära dig något utan endast se showerna. Det gäller till ​One Man Show, Parlour Show och Gala Show, stadsvandring samt eftermiddagsfika med kanelbulle.  Detta kongresskort gäller ej till lectures, men du får ändå välja sittplats och kan sitta tillsammans med familjemedlemmar med kongresskort under showerna.
950 SEK för vuxna eller 750 SEK för juniorer 

Exlusive Lecture 2/9 kl 19-21
Woody Aragon
håller ett Exclusive Lecture för max 30 personer på Magic Centre fredagen den 2/9 kl 19-21. Detta ingår inte i kongresskortet utan kostar 300 kr extra. Vi bjuder på kvällsfika och du får handla hur mycket du vill på Magic Centre. 

Boka nu!